Bu Blogda Ara

Reklam

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Tom Clancy's EndWar - Full Zamunda Torrent -Torrent İndirHızlıZamundaDownload


Tom Clancy's EndWar torrent indir, Tom Clancy's EndWar 2011 torrent, Tom Clancy's EndWar full indir, Tom Clancy's EndWar tek link, Tom Clancy's EndWar zamunda, Tom Clancy's EndWar hızlı torrent, Tom Clancy's EndWar torrent download, Tom Clancy's EndWar full download, uploadic,wupload,fileserve,hotfile, uploading, torrent oyun, hızlı, 2011, download,torrent oyunlar 2011






ViTALiTY




2009




Mevcut




Mevcut




Sanal Sürücü(ISO) / 6.75 GB




6.8 / 10

































































Tom Clancy ismini çok duyduk. Bütün oyuncular ve oyunla az çok ilişkisi olan herkes bu adamı birazda olsa tanıyor.Muhteşem oyunlarını veya kötü oyunlarını her oyuncu oynamıştır.Artık oyun dünyasıyla bu isim bütünleşti ve ortaya birbirinden güzel oyunlar çıkmaya başladı.Nitekim Rainbow Six Vegas oyunuyla biraz hayal kırıklığı yaratmış olsa da bu ismi duyduğum an gözlerim kapalı o oyunu alıyorum.

Biraz Tom amcadan bahsedelim; Kitap yazmaya başlamadan önce sigorta alanında çalışmıştır, eski bir CIA ajanı olduğuna dair söylentiler vardır,kitaplarında geçen terimler, askeri ve istibharat alanlarındaki bilgileri bunu kısmen doğrulamaktadır ancak hiçbirşey şekilde daha önceden CIA için çalıştığına dair kesin bir bilgi yoktur . Kitaplarında genel olarak terörizm, anti-terörizm ve espiyonaj gibi kavramlara yer verir ve bu alanda en önemli yazarlardan biri olarak görülmektedir. 11 Eylül sonrasında kendisinin bu saldırı olasılığını önceden bir Amerikan Hava Kuvvetleri generaline söylediğini belirtmiştir. Ayrıca bazı kitapları Amerikan Ordusu’nun akademilerinde okutulmaktadır.

Şimdi böyle bir üstadın yeni çıkan oyunu Endwar’a şöyle bir göz atacağız.Oyun 3.Dünya savaşını konu alıyor.Bu 3.Dünya savaşında Dünya üçe bölünmüş bir vaziyette. Amerikalılar,Ruslar ve Avrupalılar cereyan eden bir kıvılcımla 3.Dünya savaşı başlıyor.2020 yılında var olan petrolün azalması ve enerji krizinin yaşanması bu bölünmüş Dünya’yı iyice yaşanmaz bir hale getiriyor.Bu bölünen Dünya’da büyük bir savaş patlak veriyor.

Oyun sadece yeni nesil konsollara geliştiriliyor.Strateji oyunu konsollarda oynanmaz diyoruz ama arkasında Ubisoft gibi bir firma var ise bu durumu pek endişe etmiyoruz.Oyuna bir ses komut sistemi getirilmiş.Bu sistemle birlikte ordumuzu sesle yönetebileceğiz.Bu sistemle kamera açısını da yönetebiliyoruz.Söylediğimiz birliğin arka tarafına kamera gidiyor.Oyunun kamera açısı tamamen serbest.Savaştığımız yerin her yerini görebileceğiz ve savaşın öfkesini bu sayede daha yakından hissediyoruz.

Oyunda ki birliklerin seçtiğimiz ülkeye göre yetenekleri değişiyor.Mesela Rus birlikleri çok güçlüler ama daha yavaşlar, her ülkenin birliklerinin avantajları ve dezavantajları var.Oyunda yeni birlikler oluşturabilmemiz için savaştığımız düşmanların stratejik öneme sahip olan yerlerini ve onların kaynaklarını ele geçirmemiz lazım.Bu sayede topladığımız puanlarla yeni birlikler getirebiliyoruz.Oyunun en büyük artısı çok gerçekçi bir yapıya sahip olması.Bir birlik istediğimiz zaman o birlikler helikopterlerle ve uçaklarla savaş alanına geliyor.

Oyunun grafikleri gerçekten muhteşem görünüyor. Öyle ki bir strateji oyunlarında bugüne kadar gördüğümüz grafikleri unutun. Konsolların sunduğu tüm nimetlerinden yararlanan oyun gerçekten bizlere göz zevki yaşatacak.Savaş alanına kamerayı yaklaştırdığımız zaman gördüğümüz manzarayla ağzımız düşüyor.Atılan bir bombadan sonra ortamda bulunan her şey yıkılıyor.Gerçekten Endwar konsolların gücünü muhteşem grafiklerle ortaya koyuyor.

Oyun yeni nesil konsollara duyurulduğunda oyuncular kontroller konusunda endişelendi. Strateji oyunlarında Mouse olmadan o oyun oynanmaz. Endwar bu süre gelen alışkanlığımızı bozacak gibi görünüyor.Sesli komut sayesinden birliklerimize istediğimiz gibi emirler verebiliyoruz. Bu özellik birkaç oyunda uygulandı ama pek işe yaramadı ama Endwar gerçekten bu uygulamayı tam manasıyla hayata geçirecek yegane oyunlardan biri. Oyunda ki birliklere sadece sesle komut vermeyeceğiz tabi. Joy pad’lada oyunu kontrol ediyoruz ama ses komutlarına iyice ısınan oyuncular Joy Pad’ı fazla kullanmayacaktır.

Oyunun online kısmı ise tam bir ziyafet.Online kısımda birçok mod bulunuyor.Bunlardan bazıları bayrak ele geçirme, hakimiyet kurma, kuşatma gibi birçok mod bulunuyor.Oyun online kısmı çok güzel olacak şimdiden karşı takımı yıkma planları hazırlıyorum.

Oyun gerçekten her şeyiyle mükemmel görünüyor. Xbox 360 sürümü şuan hazır gibi ama Ps3’de halen daha bazı sorunlar var.Oyunun arkasında Tom Clancy gibi muhteşem bir deha var.Bu oyunun kötü olma ihtimali yok.Konsollarımızı hazırlayalım arada birkaç oyunu geçiştirelim ve bu muhteşem oyunun çıkmasını dört gözle bekleyelim.Oyunsuz kalmayın iyi eğlenceler.












Kod: [Seç]
OS: Windows XP/Vista
 Processor: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz/2.5 GHz AMD Quad-Core Phenom X4 9850
 Memory: 2 GB
 Hard Drive: 10 GB Free
 Video Memory: 512 MB (Shader Model 3.0+)
 Sound Card: DirectX Compatible
 DirectX: 9.0c or 10






http://torrent-oyunlar.com/torrent-nedir-t490.0.html;new#msg543






http://torrent-oyunlar.com/torrent-nasil-indirilir-t491.0.html





http://torrent-oyunlar.com/torrent-calismiyor-mu-t498.0.html





http://www.uploadic.com/n04aorxyoi5j

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder